Stutt werkt voor u?

Iedere dag helpt Stutt Groep technische vakmensen aan het werk. We helpen organisaties hun beschikbare capaciteit beter in te zetten. Doordat we middenin de arbeidsmarkt staan, zien we de mogelijkheden voor werknemers én werkgevers.

Op zoek naar een baan in de bouw of techniek?

Stutt Groep staat voor je klaar.Heb je een goede technische opleiding en zoek je een baan, Schrijf je dan nu in bij Stutt Groep. Voor Stutt Groep ben jij het visitekaartje op de werkvloer!

Door onze persoonlijke aanpak heb je snel zicht op passend werk. Of je nu tijdelijk of in vast dienstverband wilt werken, wij helpen je. We zijn specialist in de bemiddeling van vakmensen of het gaat om een handlanger of uitvoerder. Bekijk onze vacatures en neem contact met ons op!

Op zoek naar gekwalificeerd technisch personeel?

Stutt Groep is gegroeid van een pionierend uitzendbedrijf naar een full service dienstverlener op het gebied van technisch personeel. In de techniek, bouw en industrie is altijd behoefte aan goede, geschoolde vakmensen. Wij helpen uw vacatures te vervullen.

Vanuit onze vestiging aan de Kerkstraat 360 te Brunssum 6441 BN Limburg, vinden wij personeel dat haar weg vindt naar opdrachtgevers in heel Nederland.

Heeft u een vacature te vervullen?

Registreer deze en wij gaan voor u op zoek naar technische vakmensen.